Kobelco Vacancy

Stageplaats MBO – IT

06 Sep 2019

Stageplaats MBO – IT

 

In Almere is de Europese Hoofdvestiging gevestigd van Kobelco Construction Machinery Europe B.V. (Kobelco).
Op de IT Operations afdeling van Kobelco bieden wij een stageplaats voor een MBO-4 stagiaire voor minimaal 5 maanden.

Wij zijn een internationaal bedrijf en bieden een dynamische en gevarieerde stageplek aan op onze Europese IT-afdeling, waarin je veel kunt leren en jezelf in een brede vorm kunt ontwikkelen.

Wil jij je kennis nu al in de praktijk brengen terwijl je door ons begeleidt en ondersteund wordt? Wil je je verantwoordelijk voelen tijdens je stage, zodat je aan het einde van je stage periode echt iets hebt neer gezet waar je trots op kunt zijn? Ben je secuur, leergierig, sta je stevig in je schoenen en flexibel? Dan hebben wij een leuke IT-stage plek.

De afdeling IT Operations is verantwoordelijk voor een stabiel en effectief operationeel en reporting platform voor de applicaties van onze eindgebruikers. Wij bieden deze dienst aan op basis van de laatste technologieën Microsoft, zoals: Windows, SAP, Business Objects,, VENA en Office 365 Om onze dienstverlening verder te professionaliseren zijn we op zoek naar een stagiaire die ons kan assisteren bij de volgende IT – stap op monitoring en trouble shooting gebied. Wij willen graag ons applicatielandschap en service support inzichtelijk maken d.m.v. process en ketenmonitoring om hier meer inzicht in te krijgen en uitgebreidere rapportages over te kunnen maken. Dit is jouw kans om deze taak op te pakken!

Maak het verschil

Jij hebt een passie voor IT in het bijzonder. Jij wilt graag een carrière opbouwen in de IT en je doet dit met het volgen van een MBO – IT studie. Naast deze opleiding is het hebben van affiniteit en/of kennis hebben van Microsoft infrastructuren zowel on-premise als in de cloud een grote plus. Jij maakt je nieuwe technologieën snel eigen en kan snel en gestructureerd werken in een dynamische IT-afdeling. We zijn een internationale organisatie dus je kan je ook verstaanbaar maken in het Engels. Voor alle andere zaken zullen verschillende kanalen je ondersteunen.

Wat bieden wij? Wij bieden je een afwisselende stageplaats in een succesvolle, internationale en snelgroeiende organisatie. Een leuke stage met veel ontwikkelingsmogelijkheden met een stagevergoeding.

Past deze uitdaging bij jou? Ben je enthousiast over de stageplaats en over KOBELCO?
Solliciteer direct en neem gerust contact op met onze HR & CA – Manager, Mathilde Pesch-de Rooij. Telefoonnr. 036-2020361 Mathilde.pesch@Kobelco.com

Apply for this job
 

Careers

Are you an experienced engineer with excellent knowledge of construction equipment and first-class mechanical skills? JOIN OUR ENGINEERING TEAM

We welcome open applications